Jopas on pitkä lauantaipäivä näin yksin sitä viettäessä. Kai se on otettava vastaan kun ei viitsi aina lähteä kaupungille ihmisten ilmoille, rahoistaan siellä vain pääsee. Tietysti, nyt kun on kauniimmat ilmat ulkosella voisi istua ihan ilman rahaa ja ihmisiä tiirailla. Hupinsa jokaisella :-) Mutta se olisi ilmaista. Tai niin ainakin luulisi. SIllä aina tulee käytyä kirpparilla samalla kun kaupungille menee ja siellä sitä rahaa sitten palaa. Ne vakkaiset rahat mitä on jäljellä ja ryysypino kasvaa kotona. Välillä riepuja hävittelen mutta aina niitä uusia  tilalle tulee. Ja hävityksen vimmassa tulee hävitettyä  hyviäkin ja jälkeenpäin kaduttaa. Joutavalle jotakin, sanovat, mutta voisi tässä jotain muutakan tehokkaampaa tekemistä olla, kuten esimerkiksi siivota. Mutta kun ei huvita. Koneella mielummin istun ja käyn tarkastamassa profiilia olisiko joku syöttiin tarttunut deittisaitilla. Mutta eipä noita potentiaalisia tunnu ilmaantuvan.

Meneehän se päivä näinkin, ja ilta. Vaikka lähistöllä olisi ilmainen, ihan tasokas bändi esiintymässä, mutta kun ei viitsi.Siellä saattaisi kyllä olla hyviä tiirailtavia :-) Mutta kyllä pupu pöksyyn tulisi jos sellaisen livenä kohtaisin, sellaisen ihanan. Menisin varmasti ihan puihin ja suuntaisin muualle äkkiä. Löydäpä tässä sitten ystävä.

Voi olla niinkin että se ihanuus tulee livenä vastaan ja kaikki loksahtaa paikoilleen eikä jännitys silloin haittaa jos kokee toisessa paljon hyvää. Mutta sellaista se on. Ehkä seuraavaksi vuorossa kahvinketto, näin lähisuunnitelmana.